Waarom sponsoren

Home >> Waarom sponsoren

Eerder hebben wij het al gehad over donaties. Donaties zijn veelal kleine privégiften van particulieren. De een kan wat meer missen dan de ander, maar het blijft meestal beperkt tot een kleine gift. Ongeacht de hoogte van het bedrag, zijn wij daar natuurlijk enorm blij mee, want deze giften zijn voor ons ook heel waardevol, want vele kleine bedragen maken samen ook één groot bedrag.

Voor onze actie hebben wij echter veel geld nodig. Een specifiek bedrag kunnen wij helaas niet noemen omdat we een open doel hebben. Daar bedoelen wij mee, dat wij naast het kerstdiner een zo groot mogelijk aantal kerstpakketten willen samenstellen. Des te meer, des te beter. Om die reden kunnen we geen bedrag noemen. Wij schatten dat het in de enkele duizenden euro’s zal gaan lopen.

Om die reden hopen wij dat bedrijven, instellingen en/of verenigingen ons willen sponsoren, omdat zij meestal beschikken over grotere financiële middelen en/of een groter aanbod van producten dan een particulier.

Om iemand als sponsor aan te merken hebben wij besloten een minimale waarde in geld, aan producten en/of diensten in natura te vragen. Die minimale waarde bedraagt €100,-. Dit doen wij omdat wij sponsoren uitlichten op onze website, op social media en op onze flyers.

Hopelijk hebben wij je voldoende weten te informeren. Natuurlijk hopen wij dat je bereid bent ons te sponsoren.