Terugblik op 26 mei

Home >> Nieuws>> Terugblik op 26 mei

Wat een heerlijke dag hebben we gehad vandaag.
Dit was de eerste keer dat we met koffie en cake de boer op gingen. Het was echt heel erg gezellig en we hebben mooie gesprekken gevoerd met mensen die gezellig bij ons aankwamen. Velen hadden al van onze actie gehoord op Facebook of in de Huis aan Huis.

We hebben bijzonder lieve reacties gekregen op ons initiatief. Tijdens de gesprekken die we hadden, bleek maar weer eens hoeveel eenzaamheid en armoede er is. Ook in gemeente Elburg.

We hoorden veel verhalen over eigen ervaringen, maar ook verhalen over eenzaamheid en armoede bij anderen. Deze bevestiging is voor ons des te meer reden om hier mee door te blijven gaan want het leeft écht onder de mensen. De koffie, thee, ranja, cake en lolly’s boden we gratis aan, maar we hebben lieve donaties mogen ontvangen. Een mooie stap dichter bij ons doel.

We willen alle mensen die op welke manier dan ook interesse toonde vandaag, hartelijk bedanken. Vertel het alsjeblieft door. Maak mensen bewust dat eenzaamheid en armoede in onze gemeente bestaat en zelfs toeneemt.

Onze dank gaat natuurlijk uit naar Boni supermarkt ‘t Harde en Stichting WIEL. Zonder hen had deze dag nooit zo succesvol geweest.

Wij wensen iedereen een fijn pinksterweekeinde toe.