Even een update

Home >> Nieuws>> Even een update

Er hebben inmiddels wat meer gesprekken plaatsgevonden en de alles is wat concreter geworden. Zonder al te veel uit te wijden over details, kunnen we wel al melden dat het nu een ‘zekerheidje’ is dat dit diner er gaat komen.

Zo hebben we besloten dat we de maanden voorafgaand aan het diner, regelmatig te vinden zullen zijn in gemeente Elburg om nader kennis te maken met de inwoners en om hen persoonlijk uitleg te geven over de bedoeling achter dit initiatief.

We zullen een lekker kopje koffie schenken met een zelfgebakken plakje cake (€0,50) en delen dan flyers uit met wat informatie. De opbrengst van deze ‘koffieschenkmomentjes’, besteden we natuurlijk volledig aan diner.

We kunnen nu nog geen namen noemen, maar ook hebben we al wat sponsoren bereid gevonden om ons te ondersteunen.

We nodigen je dan ook van harte uit om samen met ons een kopje koffie te komen drinken. We houden je via onze pagina op de hoogte over waar en wanneer je ons kunt vinden.