Eerste oriënterende gesprek

Home >> Nieuws>> Eerste oriënterende gesprek

Vandaag heeft er een eerste oriënterend gesprek plaats gevonden tussen Pascal Visser van ‘Iets Liefs‘ en Marja Van Engelen – Klein van ‘Stichting WIEL‘ om te zien hoe we dit nou het beste aan kunnen gaan pakken.

We hebben wel wat flarden van gedachten en ideeën met elkaar uitgewisseld, maar het leek ons beter om hier op een later tijdstip op terug te komen, als ook de rest van de club van ‘Iets Liefs‘ erbij aanwezig kan zijn.

Ook kreeg ik te horen dat er nog 2 lieve mensen uit de gemeente Elburg interesse hadden om zich bij ons aan te sluiten om mee te denken en helpen met het organiseren van dit ‘evenement’. (Het kerstdiner)

Op 31 december wordt dit gesprek voortgezet en hopen we dat het allemaal wat concretere vormen aan gaat nemen. Natuurlijk houden we jullie hiervan op de hoogte.